type-01

1
2

Zuiver beton

De modernistische betonarchitectuur staat meer dan ooit in de spotlights. Strak, sober en puur zijn de codewoorden. Tegels met een cement of betonlook ogen clean en tijdloos mooi. Ze vormen een neutraal, veelzijdig canvas voor tal van ruimtes. Ontdek de zuivere kracht van beton.

3
4

type-02

5
6
7

'Less is more'

Ludwig Mies van der Rohe

8

type-03

Pretty patterns

Decoratief zijn ze zeker. En gedurfd, dat ook. Patroontegels stralen karakter uit en geven je ruimte een eigenzinnige, persoonlijke toets. Vintage of net heel hedendaags? Jij beslist.

 

Patroontegels kunnen je zo terug de tijd in katapulteren met hun retrolook. Heerlijk nostalgisch, een knipoog naar grootmoeders keuken. Tegelijk ogen sommige nieuwe designs ultramodern met hun geometrische motieven en strakke ritmes.

9
11
10
12
13
14

type-04

15

Warm hout

Of je nu kiest voor de minimalistische, Scandinavische stijl of voor een meer doorleefde houtlook: de tegels met parketlook geven instant warmte aan elke ruimte. Natuurlijk en gezellig.

 

De houtstructuur is zo realistisch weergegeven op de keramische tegels dat je niet merkt dat dit geen echt hout is. Zo kies je de authentieke houtlook die bij jouw stijl past en geniet je tegelijk van de voordelen van een keramische tegel. Topkwaliteit!

16
17
18

type-05

19

I like architecture to have some raw, vital, earthy quality

Zaha Hadid

Remakes

Van hip terrazzo tot cool cortenstaal: deze designs zijn iconisch en maken een comeback in de hedendaagse architectuur. Ook in keramische tegels blijven die trends niet onopgemerkt.

 

De mogelijkheden in keramische tegels zijn eindeloos. Uit samenwerkingen met architecten, internationale designers en jong talent ontstaan de meest innovatieve en trendsettende design tegels.

20

type-06

21
22
23
24

type-07

25
26

Steengoed

Combineer de schoonheid van natuursteen met de kwaliteit en het onderhoudsgemak van keramische tegels. En geniet van het beste van twee werelden!

 

IJzersterke natuursteendesigns geven de bijzondere patronen en kleurschakeringen weer van die varie╠łteit van natuursteen die jij verkiest. Ze zijn gemaakt met een verbluffend oog voor detail. Van marmer en blauwsteen tot zandsteen of leisteen... De authentieke textuur van natuursteen wordt vertaald in keramische tegels, een materiaal dat onuitputtelijk en ecologisch beter verantwoord is.

27

type-08

28
29
30
31

'What you live, is where you live'

32
33

type-09

34

Outsiders

Time to think outside the box. Ook een gevel of terras biedt zo veel mogelijkheden. Laat ze niet onbenut. Ontdek onze waaier aan keramische tegels voor buiten.

35
36

type-10

‘To me its very simple: if youre going to be thinking anyway,

you might as well think big.’

Rem Koolhaas

38
37
39
40

XXL

XXL tegels, heel dunne tegels, tegelpatronen die subtiel van binnen naar buiten doorlopen, die perfect passen in de omgeving en natuur van jouw bouwproject... Voor ons draait het om meer dan zomaar tegels. Het gaat om doordacht design en vooral pure passie.

41
42